Δεύτερη συνεχόμενη βράβευση στο διαγωνισμό 2nd Retail Customer Experience Awards

Δεύτερη συνεχόμενη βράβευση στο διαγωνισμό 2nd Retail Customer Experience Awards

ΠΙΣΩ

Με τεράστια χαρά και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε ότι βραβευτήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Retail Customer Experience Awards, στον 2ο Διαγωνισμό Εμπειρίας Πελάτη Λιανικής, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Το κατάστημά μας στο Κολωνάκι διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουμε. Η ανάδειξη των νικητών έγινε μετά από αξιολόγηση από ομάδες τελειοφοίτων και μεταπτυχιακών φοιτητών, βάσει κριτηρίων που τέθηκαν από τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους της κάθε ενότητας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, στο «Αμφιθέατρο Μιλτιάδης Έβερτ», στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το βραβείο παρέδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κύριος Σταύρος Καφούνης, στους κυρίους Σπύρο Σπίνο (CEO) και Ηλία Μαρούδα (Sales Reps Trainer).

Η βράβευσή δείχνει ότι η προσήλωσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία αποδίδει καρπούς και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και δέσμευση, προσφέροντας πάντα την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Retail Customer Experience Awards