Κρεβάτι: 3 τρόποι για να στρώσετε το κρεβάτι σας με στυλ

Κρεβάτι: 3 τρόποι για να στρώσετε το κρεβάτι σας με στυλ

ΠΙΣΩ
Ιούλιος 2020 Ένα καλοστρωμένο κρεβάτι είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να αντικρίσετε όταν επιστρέφετε στην κρεβατοκάμαρά σας, μετά από μια γεμάτη ημέρα. Η μετατροπή του υπνοδωματίου σας στον πιο στιλάτο χώρο του σπιτιού σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, αρκεί να ξεκινήσετε από το σωστό στρώσιμο του κρεβατιού σας.  Ας δούμε μερικές συμβουλές διακόσμησης, που θα δώσουν νέο αέρα στο υπνοδωμάτιό σας αλλά και που θα κάνουν τον κρεβάτι σας να μοιάζει στρωμένο από ειδικούς 
  1. 1. Καθώς ο χρόνος που περνάτε στο κρεβάτι σας θα πρέπει να είναι ποιοτικός, θα πρέπει να επιλέξετε σωστά το στρώμα το οποίο θα έχετε. Η επιλογή ενός στρώματος θέλει ιδιαίτερη προσοχή και θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε αυτή. Δείτε από κοντά τα στρώματα της επιλογής σας και ξαπλώστε σε κάθε ένα από αυτά για 5 με 7 λεπτά. Με τον τρόπο αυτό, θα καταλάβετε τι είναι αυτό που κάνει το κάθε στρώμα διαφορετικό, αλλά και ποιο είναι αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. Αυτό που αγκαλιάζει το σώμα σας και στηρίζει τη σπονδυλική σας στήλη. Το λευκό χρώμα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για το κατωσέντονό σας αλλά και τις μαξιλαροθήκες. Με τον τρόπο αυτό, ό,τι χρώμα επιλέξετε για την κουβέρτα ή τη διακόσμηση του κρεβατιού σας θα δένει πολύ όμορφα.  
  2. Ένας τρόπος για να κάνετε το κρεβάτι σας πιο ζεστό και φιλόξενο είναι η προσθήκη σκεπασμάτων, κουβερλί και ριχταριών, σε μορφή layering. Αφού έχετε στρώσει το κρεβάτι σας με το πάπλωμα, προσθέστε ένα ριχτάρι ή ένα κουβερλί πάνω από αυτό, με τρόπο που να μην μοιάζει στυλιζαρισμένος. Αυτό θα δώσει μία διαφορετική και πολύ μοντέρνα πινελιά στο κρεβάτι σας. Επιλέξτε κουβερλί και ριχτάρια διπλής όψης με διαφορετικά prints σε κάθε πλευρά, ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές με λιγότερα χρήματα. 
  3. Εκτός από τα βασικά μαξιλάρια, τα οποία χρησιμοποιείτε στον ύπνο, μια θέση στο κρεβάτι σας δικαιούνται και τα διακοσμητικά μαξιλάρια ή ακόμα και οι μαξιλάρες. Χρησιμοποιώντας και εδώ την τεχνική του layering, προσθέστε πάνω από τα σκεπάσματα, από τρία έως πέντε μαξιλάρια διαφορετικών prints και χρωμάτων, ως λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του κρεβατιού σας. Μην υπερφορτώσετε με πολλά στοιχεία και αναμείξετε πολλά διαφορετικά prints και χρώματα σε έναν τόσο μικρό χώρο.